Sâmbătă, 1 iulie, între orele 9:00 și 13:00 vom merge în vizita lunară la căminul de la Voluntari unde au fost mutați temporar cei 38 de tineri cu dizabilități din Tâncăbești.

Tinerii se pregătesc să ajungă la mare și vor avea nevoie de tricouri, șepci, pantaloni scurți, sandale/papuci. Pot fi și folosite, dar să fie în buna stare și neuzate foarte vizibil. Dacă găsim resurse și voluntari putem să le ducem niște plante pe care să le sădim împreună cu ei în cele 3 zone verzi din apropierea clădirii sau în ghivece, pe la ferestre, pentru a le rămâne ca și preocupare celor din centru să le aiba în grijă până la următoarele noastre vizite și, de ce nu, să le înfrumusețeze clădirea în care ei sunt găzduiți. Avem imagini cu bucățile de teren pe care ne propunem să le completăm cu plante și un centralizator cu mărimi pentru îmbrăcăminte și încălțăminte pentru cei 20 care vor ajunge la mare. La vizita de luna trecută tinerii ne-au mai transmis că și-ar dori un TV, tricou cu Dinamo, ghiozdane/ rucsaci/ genți, CD player. Daca aveți din cele de mai sus, folosite dar în bună stare, puteți să le aduceți și să le oferiți chiar voi. Le-ar face bucurie.

Dacă vom fi mai mulți disponibili în acest sfârșit de săptămână, poate vom reuși să mai ajungem și pe la cele 3 cămine de la Periș, aflate în apropiere unul de celălalt, cămine care găzduiesc 15-20 de copii cu dizabilități (3 – 16 ani), 55 de bătrâni și peste 60 de copii (< 18 ani), proveniți din familii cu venituri modeste. În aceste cămine putem încerca să ajungem fie sâmbătă, fie duminică după-amiază. Vă rugăm să anunțați disponibilitatea voastră.

Contact: Florin Voicu – tel. 0722.672.405

Aflați mai multe despre aceste comunități…