COSTEL CORAVU

Speaker | Coach Acreditat PCC ICF | Autor

„Oamenii nu sunt probleme de rezolvat ci potențial care așteaptă să se desfășoare.”Costel Coravu

CostelCoravu-One-Pager-Romanian-V2 aAutor al cărții “STOP CONFUZIEI – tot ce este nevoie să știi și Wikipedia nu îți poate spune despre cum să ai claritate și succes”, și al cărții în curs de apariție “NU STINGE FOCUL! PLANTEAZĂ SEMINȚE! – cum să fii un lider de excepție și să te bucuri de viață; un ghid practic pentru leadership autentic”, creator de workshop-uri, seminarii și programe de dezvoltare personală și de coaching, după 15 ani de “luptă” în tranșeele managementului internațional, în care a dobândit o bună reputație, Costel cunoaște provocările cu care se confruntă profesioniștii din lumea afacerilor și îi sprijină să își atingă potențialul deplin de leadership și să obțină rezultatele dorite.

În calitatea lui de coach acreditat PCC ICF, cu peste 1500 de ore de practică de coaching la activ, din poziția lui de președinte al Asociației Române pentru Coaching în anii 2012 – 2013 și respectiv 2014 – 2015 (www.coaching-arc.ro), Costel contribuie la ridicarea nivelului de profesionalism în coaching prin supervizarea altor coachi și prin activitatea sa de mentor coach în cursuri de formare în coaching.

El este unul din fondatorii școlii de formare în coaching “COACHING PARTNERS“, foarte apreciată de toți cei care au absolvit-o. Este foarte pasionat de a contribui la transformarea sistemului educațional prin activitatea sa de expert în programe cu finanțare europeană, destinate sprijinului profesorilor în a trece de la predare la facilitarea procesului de învățare.

 

“Costel este blând, introspectiv și dăruit cu abilitatea de a ajunge la cauzele profunde ale blocajelor personale. Spiritul său deschis și simțul umorului mi-au înlesnit introspecția din ce în ce mai profundă cu fiecare întâlnire, fără frică. El demonstrează un sprijin sincer și furnizează feedback săptămânal, după fiecare ședință, pentru a mă ajuta să reflectez în continuare asupra a ceea ce am discutat în timpul lor. Cred că este excepțional de bun!!”Pam Hawkins, Canada

 

CostelCoravu-One-Pager-Romanian-V2

 • Subiectele abordate
  Topic 1: Te simți ca o victimă prinsă în “cursa” rutinei zilnice?
  Topic 2: Nu ai claritate în ceea ce privește scopul și obiectivele tale?
  Topic 3: Te confrunți cu un nivel de stimă de sine scăzut?
 • La finalul prezentării:
  1. Vei învăța cum să te eliberezi de constrângeri
  2. Vei învăța să devii conștient de punctele tale forte
  3. Vei avea un nivel de stimă de sine ridicat

 

“Viața mea s-a schimbat enorm ca urmare a celor 13 ședințe de coaching cu tine, Costel. Modul tău de coaching este plin de grație și profund. Înțelegerea și compasiunea ta mi-au permis să văd situațiile mele de viață cu noi ochi. Ai o abilitate misterioasa de necrezut de a auzi esența subiectului, și, cu întrebări iscusite, ai scos la iveală din mine talente și puteri despre care nu am știut niciodată că le am.”Brandi Madrid, United States of America
COSTEL CORAVU

T: +40 722 643 513

E: costel.coravu@ahacoaching.ro

W: www.harmonycoaching.net/speaker

Verificați lista evenimentelor noastre pentru a vă înscrie la următoarea sesiune.