Dragostea Adevărată Aşteaptă – TRUE LOVE WAITS – e o mişcare internaţională care încearcă să motiveze tinerii necăsătoriţi să trăiască o viaţă curată până la căsătorie.  Mişcarea Dragostea Adevărată Aşteaptă este răspândită în mai mult de 100 de ţări şi se adresează persoanelor necăsătorite, care îşi asumă o identitate creştină, indiferent de confesiune sau cult.

În ţara noastră iniţiativa a luat naştere oficial în 2003 când mai mulţi tineri şi tinere necăsătorite au decis să fondeze o organizaţie cu numele omonim mişcării şi să provoace tineri din diferite medii – biserici, şcoli, licee, universităţi să adopte şi să afirme public un standard de viaţă creştin.

Multe lucruri inteleg oamenii sub numele de dragoste, dar una singura este dragostea adevarata: dragostea  care Il are pe Hristos ca temelie a ei. Iar dacă tânăra pereche de îndrăgostiţi  Îi aduce lui Dumnezeu în dar curăţia lor înainte de căsătorie, El le binecuvântează iubirea şi o creşte până într-acolo încât nimic nu o poate dărâma.

De nimic nu are nevoie sufletul unui tanar mai mult decat de dragoste adevarata. De dragoste si de adevar. De martori vii ai Adevarului Celui Viu si Intrupat al Lui Dumnezeu, martori vii care sa-i convinga pe tineri prin cuvantul si prin viata lor de frumusetea Adevarul Celui Viu. Astfel, prin proiectul Dragostea Adevărată Aşteaptă tineri din Biserica noastră merg în mijlocul liceenilor pentru a da mărturie despre abstinenţă şi răbdare, despre iubirea curată în Hristos şi despre Taina Căsătoriei în Biserica Lui.