v0_masterDuminica aceasta  (29 ianuarie) dl. Costel Coravu ne va vorbi despre cum ceea ce transmitem, verbal sau nonverbal, aduce schimbări în noi și în jurul nostru.

O trăsătură a tuturor proceselor de comunicare este aceea că întreaga comunicare antre­nea­za schimbarea. Ori de câte ori are loc comunicarea se produce o schimbare de stare-se întâmplă ceva care modifică relația parti­ci­pan­tilor unul față de celălalt sau față de lumea exterioară.

Denis McQuail

Așadar, după Sf. Liturghie și agapă, să rămânem împreună și la această conferință, de folos tuturor. Și Scriptura ne învață despre acestea, zicând:

Vorba dulce înmulţeşte prietenii, limba plăcută sporeşte răspunsurile plăcute. Multe să-ţi fie legăturile cu oamenii, dar, ca sfetnici, unul dintr’o mie.

Înțelepciunea lui Iisus Sirah 6, 5
Detalii Costel Coravu

“Oamenii nu sunt “probleme” de rezolvat ci potential care asteapta sa se manifeste “

111-8-2012-03-15981609Autor al cartii “STOP CONFUZIEI – tot ce este nevoie sa stii si Wikipedia nu iti poate spune despre cum sa ai claritate si succes”, Costel este coach acreditat PCC ICF, specializat in Coaching de Echipa prin metodologia Action Reflection Learning, ca Leader in Invatare în cadrul International Coaching Academy și ca Formator de Formatori în cadrul Agentiei Nationale de Calificari.

După o experienţă de 15 ani de “luptă“ în tranşeele managementului în mari corporaţii internaţionale, în care şi-a câştigat o bună reputaţie, Costel a susținut până acum peste 2000 de ore de coaching, dintre care circa 60% cu grupuri si echipe si 40% cu persoane individuale.

Expert in cadrul unor proiecte cu finantare europeana in formarea profesorilor din liceele din Romania ca facilitatori de invatare, Costel este una dintre persoanele care contribuie permanent la creşterea nivelului de profesionalism în coaching, prin supervizarea unora dintre evenimentele organizate de Asociaţia Română pentru Coaching- ARC ( www.coaching-arc.ro ) şi prin contribuţia sa ca Mentor Coach în antrenarea celor care vor să devină coachi profesionişti.

Ca Membru al Colegiului Director şi Preşedinte al ARC in perioada 2012 – 2013 si respectiv 2014 – 2015 , Costel a contribuit la înscrierea în COR a ocupaţiei “specialist în activitatea de coaching” şi la crearea standardului ocupaţional pentru coachii profesionişti din Romania. Unul din proiectele dragi sufletului sau este scoala de coaching COACHING PARTNERS ( www.coachingpartners.ro ) creata si sustinuta impreuna cu mai multi parteneri, avand ca viziune “o societate in care oamenii isi descopera si valorifica pe deplin potentialul de crestere si dezvoltare, in pace si armonie”.

Costel Coravu – PCC ICF AHA!, Coach ARL Team Coach

Tel: +40722643513

e-mail: costel.coravu@harmonycoaching.net

website: www.ahacoaching.ro, www.harmonycoaching.net, www.managercoach.ro, www.coachingpartners.ro