Implică-te în organizarea agapelor!

Fursecuri de ovăz cu nucă de cocos (rețetă)
  • 1 banană pasată
  • 1 cană lapte vegetal
  • 1/4 cană zahăr brut sau sucanat
  • 1 linguriță vanilie
  • 1 linguriță oțet alb sau suc de lămâie
  • 1 cană ovăz presat
  • 1 cană făină de grâu integrală
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1/2 cană nucă de cocos rasă
  • 1/3 cană nuci tocate
  • 1/2 cană merișoare

Se amestecă banana, laptele, zahărul, vanilia, oțetul, bicarbonatul de sodiu și nuca de cocos.

Se adaugă acest amestec peste ingredientele uscate.

Se adaugă nucile și merișoarele.

Se modelează fursecuri care se așază pe hârtie de copt, în tavă.

Se dă la cuptor – preîncălzit – 15 minute. Se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se acoperă.

Se obțin cam 16 fursecuri.

*** rețetă preluată din Studiul China – carte de bucate, de dr. Leanne Campbell